Menu Close
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Raima jagu Kaitseliitu! Algatuseks airsoft!

22. sept. 2023 18:00-23:00

Maakaitseväkke või mujale määramise teated ja kordusõppuste kutsed on ilmselt potsatanud enamiku meeste postkasti. Aga kui selle asemel, et õppustel (ja loodetavasti mitte kunagi sõjas) olla laiali pillutatud üle Eesti eri üksuste vahel, võtta koos punti nede meeste eestvedamisel, kes meie hulgast on juba Kitseliidus ja teha oma jagu – Raimla jagu!
Kaitseliidu Tamme malevkonna ja ÜS Raimla vastastikune värbamisüritus
Kaks organisatsiooni, mis saaksid üksteisele kasulikud olla ja mille liikmeskond võiks alati suurem olla. 22. septembril korraldame omavahelise sõbraliku värbamisõhtu.
Ürituse algatas mõte luua Kaitseliitu Raimla meestest koosnev üksus. Kuna Kaitseliidu puhul on tegemist suure organisatsiooniga, kuhu saab panustada ka otseselt liitumata, siis antud üritusele ootame kõiki Raimla liikmeid, kellele riigi julgeolekusse panustamine vähemalt natukenegi huvi pakub. Põhieesmärk on ainult Raimla meestest vähemalt jao suuruse üksuse komplekteerimine.
Alustame 18.00 airsofti mänguga Lahingurajal (Peetri 26, Tartu. http://lahingurada.ee/). Kogunemine 15 minutit enne. Relvastuse, kuulid ja kaitsevahendid saame sealt, selga pikkade varrukate ja säärtega riided. Mängu käigus võib juhtuda, et riided võivad tolmuseks saada.
20.00 liigume edasi Raimlasse ja orienteeruvalt 20.30 alustame ettekannetega organisatsioonide kohta. Kohale tulevad mitmed liikmed, kes räägivad oma loo kuuludes mõlemasse organisatsiooni. Õhtu jätkub grilli ja vabas vormis vestlustega.
Airsofti mängule on seatud osalejate piirarv, kuid üritusega võib liituda vabalt ka hiljem Raimlas. Igal juhul registreerida oma osalus järgneval lingil: https://forms.gle/qz9b68Ye1atAAQvZ6.
Kogu üritus on tasuta.
Üritust veab eest:
Vil! Madis Kask (+372 5622 4927, madis.kask@gmail.com)
SUURED TÄNUD TALLE!
Jõudu, jaksu ja aktiivset osalust!

Details

Date:
22. sept. 2023
Time:
18:00-23:00